Jump to content
Reyna ♔

Multi-Quote

Recommended Posts

How exactly do I do that?

Whenever I hit the button on someone's post it always sends me to a direct reply. Do I have to change a setting or something? I'm just very confused with this. :unsure:

Share this post


Link to post
Share on other sites

u press multiquote on all the ones u wanna respond to

and then, wen ur ready hit "add reply" @ the bottom of the page (just above the reply box)

Share this post


Link to post
Share on other sites

u press multiquote on all the ones u wanna respond to

and then, wen ur ready hit "add reply" @ the bottom of the page (just above the reply box)

My thing, after I hit the multi-quote button on someone's post to start, it sends me straight into a direct reply. I don't get the chance to add anyone else.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm having the same problem.

Similarly, whenever I click on the drop-down arrow next to my name (on the top-left corner of the page) the choices are displayed but I'm unable to click on any of them (like "Messenger" for example) and instead it takes me directly to my profile.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm having the same problem.

Similarly, whenever I click on the drop-down arrow next to my name (on the top-left corner of the page) the choices are displayed but I'm unable to click on any of them (like "Messenger" for example) and instead it takes me directly to my profile.

Yep. Mine's being doing that since I came here. Wth is this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

That's strange. MultiQuote is working fine for me.

Share this post


Link to post
Share on other sites

My thing, after I hit the multi-quote button on someone's post to start, it sends me straight into a direct reply. I don't get the chance to add anyone else.

You have to click "Multi-quote" for all the posts you want to quote, THEN click "Add Reply".

Share this post


Link to post
Share on other sites

You have to click "Multi-quote" for all the posts you want to quote, THEN click "Add Reply".

I can't. That's the problem. Like I just hit multi-quote for your post, just to try it. It sent me into a direct reply. My screen looks exactly how it would if I hit the "Reply" button. I can't hit multi-quote on more than one post.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can't. That's the problem. Like I just hit multi-quote for your post, just to try it. It sent me into a direct reply. My screen looks exactly how it would if I hit the "Reply" button. I can't hit multi-quote on more than one post.

Try logging out, clearing your cookies, and logging back on.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try logging out, clearing your cookies, and logging back on.

Still no :(

Thanks anyway, love. I'll just open two windows when I need to do reply to more than one person. I appreciate the help ^_^

Share this post


Link to post
Share on other sites

It happens to me if I click it without realising the page hasn't finished loading (usually the case during .gif wars -_-). Maybe give it a few seconds before you click it next time.

Share this post


Link to post
Share on other sites

What browser are you using?

Nevermind. Apparently it does. I changed my browser and now multi-quote is working. Oh well. Might as well shift everything over to this now. Thank you, Austin! ^_^

Share this post


Link to post
Share on other sites

My quick-edit (or whatever it's called) isn't working either.

Share this post


Link to post
Share on other sites

My quick-edit (or whatever it's called) isn't working either.

Try switching your browser to Opera 9. That fixed everything for me.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try switching your browser to Opera 9. That fixed everything for me.

Yeah, it must be my browser since I also use IE 9. >_<

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah, it must be my browser since I also use IE 9. >_<

yeah. I had that then changed it now it works. Weird ish >_<

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah, it must be my browser since I also use IE 9. >_<

That explains it. >_<:lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...